SK Heusden

Officiele site

VTT-info

PROVINCIALE LAUREAATSCHAPPEN

PROVINCIAAL ZOMERLAUREAAT VTT

Wie tijdens het zomerseizoen aan respectievelijk 15 veldtoertochten, waaronder verplicht de Fiets en MTB Happening in Oostakker deelneemt, wordt zomerlaureaat VTT. Om bovendien in aanmerking te komen voor de prachtige naturaprijzen dient de laureaat persoonlijk aanwezig te zijn op de prijsuitreiking van de Fiets & MTB Happening in Oostakker. Dit laureaatschap zal in 2019 voor de laatste keer doorgaan.

PROVINCIAAL KIDSLAUREAAT

Wie tijdens het zomerseizoen aan respectievelijk 15 veldtoertochten, waaronder verplicht de Fietsen MTB Happening in Oostakker deelneemt, wordt zomerlaureaat VTT. Om bovendien in aanmerking te komen voor de prachtige naturaprijzen dient de laureaat persoonlijk aanwezig te zijn op d e prijsuitreiking van de Fiets & MTB Happening in Oostakker. Dit laureaatschap zal in 2019 voor de laatste keer doorgaan.

TREKCUP MTB CHALLENGE 2019

Is "Trekcup-laureaat", de wielertoerist(e) die slaagt in 25 mountainbiketochten op de Oost-Vlaamse kalender van 1 maart tot 31 december.
Het Oost-Vlaams provinciaal Trekcup-laureaatschap omvat 3 onderscheidingen:
BRONS : deelnemen aan minimaal 25 challlenges
ZILVER : deelnemen aan minimaal 30 challlenges
GOUD : deelnemen aan minimaal 35 challlenges
Op elke organisatie dient men zijn vergunning te laten scannen om in aanmerking te komen voor dit laureaatschap. Per dag komt één tocht in aanmerking voor dit laureaatschap.
Al de laureaten ontvangen tijdens de Happening op vrijdag 21 februari 2020 in feestzaal de Steenput, Berg 11 te Balegem een herinnering tts.18.30u & 21.30u. De laureaten die wensen kans te maken op één van de hoofdprijzen moeten persoonlijk aanwezig zijn op de prijsuitreiking tijdens de Happening. Zij komen dan in aanmerking voor een Trek-mountainbike of een ander geschenk. De hoofdprijzen worden verloot om +/- 21.30 u. Alle herinneringen dienen er − al dan niet persoonlijk − afgehaald te worden.