SK Heusden

Officiele site

Fietsinfo

PROVINCIALE LAUREAATSCHAPPEN

PROVINCIAAL ZOMERLAUREAAT VTT

Wie tijdens het zomerseizoen aan respectievelijk 15 veldtoertochten, waaronder verplichtend de VTT op de Fiets & MTB Happening in Aalter deelneemt wordt zomerlaureaat VTT. De VTT tijdens de BCH in Eeklo telt eveneens mee voor dit laureaatschap. Om bovendien in aanmerking te komen voor de prachtige naturaprijzen dient de laureaat persoonlijk aanwezig te zijn op de prijsuitreiking van de Fiets & MTB Happening in Aalter.

PROVINCIAAL WINTERLAUREAAT

Is "Winterlaureaat", de wielertoerist(e) vtt of cyclo, die voldoet aan de voorwaarden jaarlijks bepaald door de PCR en welke zijn opgenomen in het reglement van het wintercircuit.
Dit betekent dat men aan minstens 20 (brons), (vtt of cyclotochten), organisaties dient deel te nemen. Verder kan men ook 25 (zilver), 30 (goud) of alle (platina) laureaat worden. Om in aanmerking te komen voor de provinciale onderscheiding en de hoofdprijzen moet de laureaat persoonlijk aanwezig zijn op de prijsuitreiking aan het slot van het winterseizoen op zaterdag 16 februari 2019 in Maldegem.

PROVINCIAAL KIDSLAUREAAT

Er is een apart zomerlaureaatschap kids, en een winterlaureaatschap kids. Voor beide laureaat-schappen gelden dus minimaal 15 deelnames. Deelname aan de Fiets- en MTB Happening, en of VTT Slothappening is verplicht.
De kids-challenge is voorbehouden voor de jeugd van 7 tot 14 jaar. Als men de 15 bereikt, komt men niet meer in aanmerking. De inschrijving welke gratis is, gebeurt uitsluitend aan de kidsinschrijving. Enkel de kids zonder vergunning dienen een dagvergunning van twee euro te betalen. Iedereen mag deze korte afstand fietsen waarbij deze proeven ook geldig zijn voor de andere laureaatschappen.