SK Heusden

Officiele site

Fietsinfo

NATIONALE LAUREAATSCHAPPEN

Esso Best Of Belgium Cycle Tour 2018

Met de Esso Best of Belgium Cycle Tour verzamel je punten door deel te nemen aan tochten die op de zomerkalender van Cycling Vlaanderen staan.
"Vanaf 2020 zal dit laureaatschap" lopen" van 1 januari tot 31 december.

LM CLASSIC LAUREAAT

Om laureaat Liberale Mutualiteit Classics te worden, volstaat het deel te nemen aan drie LM Classics. Er wordt door de organisator een controlestempel geplaatst naast de organisatie waaraan men heeft deelgenomen. Op het einde van het zomerseizoen volstaat het dit controleblad, met daarop minstens vijf (5) stempels, vóór 15 oktober 2019 over te maken aan het secretariaat van de Nationale Commissie voor Recreatieve Sportbeoefening, Globelaan 49, 1190 Brussel.

PROVINCIALE LAUREAATSCHAPPEN

Het is de wielertoerist(e) toegelaten aan meerdere verschillende organisaties per dag deel te nemen.
Het is de wielertoerist(e) eveneens toegelaten meerdere malen deel te nemen aan dezelfde fiets- of mtb tocht.
Voor de laureaatschappen en de topclubklassering komt echter elke organisatie maar éénmaal in aanmerking.
zie ook Oost-Vlaamse laureaatschappen

PROVINCIAAL LAUREAAT

Is provinciaal Laureaat, de wielertoerist(e) die slaagt in minimaal dertig (30) Oost-Vlaamse organisaties van 17 februari tot 31 december.
Organisaties voor het Peloton tellen niet mee voor dit laureaatschap.
Voor dit laureaatschap en de topclubklassering komt elke organisatie maar één keer in aanmerking.

De PCR verloot waardevolle prijzen waaronder een fiets of MTB onder de provinciale laureaten op de Happening in 2020.
Al de laureaten ontvangen tijdens de Happening op vrijdag 21 februari 2020 in feestzaal de Steenput, Berg 11 te Balegem een herinnering tts.18.30u & 21.30u.
De laureaten die wensen kans te maken op één van de hoofdprijzen moeten persoonlijk aanwezig zijn op de prijsuitreiking tijdens de Happening. Zij komen dan in aanmerking voor een fiets of een ander waardevol geschenk. De hoofdprijzen worden verloot om +/- 21.30 u.
Alle herinneringen dienen er − al dan niet persoonlijk − afgehaald te worden.

PROVINCIAAL LAUREAAT PERMANENTEN

Is ’Laureaat Permanenten’, de wielertoerist(e) die tijdens hetzelfde seizoen minimaal 600 km Oost-Vlaamse permanente routes totaliseert, waarbij elke permanente route slechts één keer in aanmerking komt. Het laureaatschap permanenten "2019" begint op 1 maart en eindigt op 30 september. Voor verdere informatie wordt verwezen naar de afzonderlijke infomap ’Permanenten’. Dit laureaatschap zal in 2019 voor de laatste keer op deze wijze doorgaan.

PROVINCIAAL KIDSLAUREAAT

Om provinciaal kidslaureaat te worden moeten er 25 kidsorganisaties gefietst worden "tussen 1 maart en 31 december". Enkel de deelname in groep komt in aanmerking.
De kids-challenge is voorbehouden voor de jeugd van 7 tot 14 jaar. Als men de leeftijd van 15 jaar bereikt, komt men niet meer in aanmerking. De inschrijving, die gratis is, gebeurt uitsluitend aan de kidsinschrijving. Enkel de kids zonder vergunning dienen een dagvergunning van twee euro te betalen.

PROVINCIAAL KIDS ZOMERLAUREAAT

Om provinciaal kidslaureaat te worden moeten er minstens 13 kidsorganisaties gefietst worden. Deelname aan de Fiets- en MTB Happening in Oostakker is verplicht. Dit is een overgangs-laureaatschap.

PROVINCIAAL ENAME LAUREAAT

De wielertoerist(e) die tijdens het kalenderjaar (in 2019 van 1 maart tot 31 december) slaagt in de voorwaarden om laureaat te worden ontvangt een mooie herinnering. De Ename-tochten zijn verspreid over labels, classics en winterorganisaties. Welke afstand of formule men heeft gefietst heeft geen belang. Deelname aan een Enametocht kost 5 euro met een geldige vergunning. Elke deelnemer krijgt een gratis consumptie.

Naar boven